"Vår Corkframe fångar gästernas uppmärksamhet och är samtidigt en modern och ovanlig inredningsdetalj. Och gästerna tycker att det är roligt att vi stoppar in korken i ramen istället för att slänga den. Vissa vill till och med skriva något på korken. innan vi sätter in den! En rolig och fin detalj helt enkelt."

RESTAURANG KLARA, NYKÖPING, SVERIGE

Hålla dig uppdaterad

NYHETER & INSPIRATION

THAT'S WHY YOU SHOULD STORE YOUR WINE CORKS IN A CORKFRAME! - Corkframes.com
Corkframes

DÄRFÖR SKA DU SPARA DINA VINKORKAR I EN KORKRAM FRÅN CORKFRAMES!

Det brukar finnas en anledning till varför man öppnar en flaska vin och vi har alla våra favoriter, oavsett om det är rött vin, vitt vin, Champagne, Cava eller Prosecco. Kanske är det en kärleksfu...
The World of Chianti Wines: A Journey Through Tuscany
Chianti

The World of Chianti Wines: En resa genom Toscana

I hjärtat av den pittoreska regionen Toscana, Italien, ligger ett av de mest hyllade vinproducerande områdena i världen: Chianti. Med en rik historia som går tillbaka till 1200-talet är Chianti in...
The story of the Black Stallion Estate Winery! - Corkframes.com
Cabernet Sauvignon

Berättelsen om Black Stallion Estate Winery!

Historien om Black Stallion Estate Winery börjar med familjen Indelicato, en tredje generationens familjeägda vingård med djupa rötter i vinindustrin. Familjens historia inom vinframställning går t...

Produktlansering

Runda Corkframes

Vi lanserar nu våra runda Corkframes. Snyggt designad och samma genuina kvalitet. Svenskt obehandlat stål och äkta glas.

CORKFRAME 500 – 51×75 CM
CorkframesCORKFRAME 500 – 51×75 CM
Rea-pris$274.00

Kundservice

Vi finns tillgängliga från måndag till fredag för att svara på dina frågor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg.

DE VANLIGASTE FRÅGORNA

Alla våra Corkframes är handgjorda med kärlek av en lokal smed i Sverige.

Varje Corkframe är unik och handgjord av obehandlat Svenskt stål och härdat säkerhetsglas.

Frakt

Ja det gör vi! Men inte till alla länder. I dagsläget levererar vi till Skandinavien och de flesta länder i Europa. Levererar vi inte till ditt land. Fråga oss, vi är aldrig omöjliga!

Det beror lite på var du som kund befinner dig. Frakten kommer att specificeras i kassan innan du lägger din beställning.

Produkter som är oanvända, i originalförpackning och i originalskick kan skickas tillbaka inom 30 dagar. Särskilda villkor och omständigheter kan gälla, så läs mer om detta i våra Terms and Conditions.