CORKFRAMES VINKARTOR - LANSERINGSERBJUDANDE

JUST NU - ALLA VINKARTOR 30% RABATT

VI FIRAR LANSERINGE AV VÅRA VINKARTOR MED ATT ERBJUDA 30% I RABATT PÅ ALLA VINKARTOR

Corkframes detaljerade vinkartor hyllar den urgamla traditionen av vinframställning och visar utvalda länder tillsammans med deras olika vinregioner och viner.

"Vår Corkframe fångar gästernas uppmärksamhet och är samtidigt en modern och ovanlig inredningsdetalj. Och gästerna tycker att det är roligt att vi stoppar in korken i ramen istället för att slänga den. Vissa vill till och med skriva något på korken. innan vi sätter in den! En rolig och fin detalj helt enkelt."

RESTAURANG KLARA, NYKÖPING, SVERIGE

Hålla dig uppdaterad

NYHETER & INSPIRATION

Italia Wine Map - Wine Map Collection by Corkframes
INTERIOR

Vinkarta Italien - Ny kollektion av vinkartor från Corkframes

Vi skapade den italienska vinkartan för att fira arbetet och skönheten bakom varje flaska italienskt vin. På kartan kan du utforska de olika vinregionerna och upptäcka de dominerande druvsorterna ...
Corkframes Sweden AB enters partnership with Bygghemma.se
Corkframe

Corkframes Sweden AB ingår samarbete med Bygghemma.se

Corkframes Sweden AB, en ledande tillverkare av innovativa inredningsprodukter, meddelar sitt samarbete med Bygghemma.se, Sveriges största onlinebutik för bygg- och heminredningsprodukter.
What is the difference between Cava, Prosecco and Champagne?
Cava

Vad är skillnaden mellan Cava, Prosecco och Champagne?

Cava, Prosecco och Champagne är alla mousserande viner, men de skiljer sig åt i sina produktionsprocesser, druvsorter och geografiska ursprung. Här är en översikt över de viktigaste skillnaderna me...

Produktlansering

Runda Corkframes

Vi lanserar nu våra runda Corkframes. Snyggt designad och samma genuina kvalitet. Svenskt obehandlat stål och äkta glas.

CORKFRAME 500 – 51×75 CM - Corkframes.com
CorkframesKORKRAM CORKFRAME 500 – 51×75 CM
Rea-pris2 695 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kampanjer, nya produkter och erbjudanden direkt till din inkorg.

DE VANLIGASTE FRÅGORNA

Alla våra Corkframes är handgjorda med kärlek av en lokal smed i Sverige.

Varje Corkframe är unik och handgjord av obehandlat Svenskt stål och härdat säkerhetsglas.

Frakt

Ja det gör vi! Men inte till alla länder. I dagsläget levererar vi till Skandinavien och de flesta länder i Europa. Levererar vi inte till ditt land. Fråga oss, vi är aldrig omöjliga!

Det beror lite på var du som kund befinner dig. Frakten kommer att specificeras i kassan innan du lägger din beställning.

Produkter som är oanvända, i originalförpackning och i originalskick kan skickas tillbaka inom 30 dagar. Särskilda villkor och omständigheter kan gälla, så läs mer om detta i våra Terms and Conditions.